This site works best with JavaScript enabled. Please enable JavaScript to get the best experience from this site.
My Characters
My Campaigns
My Encounters
My Homebrew Collection
My Homebrew Creations
My Dice
Homebrew
Classes
Backgrounds
Species
Feats
Spells
Equipment
Magic Items
Monsters
Character Builder
Sigil 3D VTT
Maps VTT
Encounters
Mobile App
Avrae Discord Bot
Community Update
Twitch
Youtube
Changelog
D&D oynamak isteyen türk arkadaşları arıyorum ve bu dnd beyond kullanan ve karakteri olan yada yaratabilir az bilen çok bilen ayrımı yok belirlenen günlerle toplu bir şekilde FRP yapabileceğimiz arkaşlar arıyoruzDiscord: Canberk#5481 özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.TeşekkürlerFOR ONLINESORRY FOR OTHERS (NEED TURKISH LANGUAGEWE WERE PLAYING ON DISCORD
Belki bir gün sizinle beraber oynayabilirim. :) Ama hala Türkçe öğreniyorum ve benim için söyleme ve dinleme biraz zor. :(
Üzerinden her ne kadar uzun süre geçmiş olsa bile size katılmak isterim. Discord'um MoonyWoony#0015.
Hala oynuyorsanız discordum Aphrodec#1232
Selam, oyun kuran ya da kurmak için oyuncu arayan varsa bir arkadaşımla birlikte katılmak isteriz. Türkçe ve DnD tercihimiz. İkimiz de ortalama tecrübedeyiz. DC: uyanneo#5021
Hala oynuyorsanız yada oynayan herhangi birileri varsa dahil olmak isterim
iletişim için Discord: https://discord.gg/mRRdfPue
tecrübesizim ama yinede beni kabul ederseniz sevinirim
discord: ๖̶̶̶jauda#5189
Ben de tecrübesizim ama tecrübe kazanmak isterim
Discord: LeoTheSamurai#3778
Discord dan arkadaşlık isteği gönderdim İzzywice -kevintyke
Bu zamana kadar hiç D&D oynamadım ve şu zevki artık tatmak istiyorum. Eğer hâlâ oynayan varsa discordum Anestom#3541
halen DnD Oynayan varsa DC: yaman#3791 adlı hesaptan bana ulaşabilirsiniz
D&D oynamak isteyen türk arkadaşları arıyorum ve bu dnd beyond kullanan ve karakteri olan yada yaratabilir
az bilen çok bilen ayrımı yok belirlenen günlerle toplu bir şekilde FRP yapabileceğimiz arkaşlar arıyoruz
Discord: Canberk#5481 özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler
FOR ONLINE
SORRY FOR OTHERS (NEED TURKISH LANGUAGE
WE WERE PLAYING ON DISCORD
Belki bir gün sizinle beraber oynayabilirim. :) Ama hala Türkçe öğreniyorum ve benim için söyleme ve dinleme biraz zor. :(
Üzerinden her ne kadar uzun süre geçmiş olsa bile size katılmak isterim. Discord'um MoonyWoony#0015.
Hala oynuyorsanız discordum Aphrodec#1232
Selam, oyun kuran ya da kurmak için oyuncu arayan varsa bir arkadaşımla birlikte katılmak isteriz. Türkçe ve DnD tercihimiz. İkimiz de ortalama tecrübedeyiz. DC: uyanneo#5021
Hala oynuyorsanız yada oynayan herhangi birileri varsa dahil olmak isterim
iletişim için Discord: https://discord.gg/mRRdfPue
tecrübesizim ama yinede beni kabul ederseniz sevinirim
discord: ๖̶̶̶jauda#5189
Ben de tecrübesizim ama tecrübe kazanmak isterim
Discord: LeoTheSamurai#3778
Discord dan arkadaşlık isteği gönderdim İzzywice -kevintyke
Bu zamana kadar hiç D&D oynamadım ve şu zevki artık tatmak istiyorum. Eğer hâlâ oynayan varsa discordum Anestom#3541
halen DnD Oynayan varsa DC: yaman#3791 adlı hesaptan bana ulaşabilirsiniz